Octomore 10 YO endelig på polet

Octomore 10 YO endelig på polet

octomore_10yo-225x3002.jpg

Octomore 10 YOOctomore 10 YO fra Bruichladdich er fra i dag endelig å få på polet (varenummer 146501). Denne eksklusive whiskyen koster NOK 1500. Opprinnelig skulle Octomore 10 YO bli sluppet på polet i november, men forsinkelser fra leverandør gjorde at dette ble omgjort til desember, men ingenting dukket opp allikevel. Så i dag var den endelig å finne, dermed er ventetiden snart over. Jeg har i all hovedsak vært svært fornøyd med de Octomores jeg har prøvd tidligere, med et lite unntak for den aller siste som kom i november. All tidligere Octomore har vært sluppet som 5-åringer, og über-peated (150+ ppm). Derfor blir det nå spennende å skulle smake en mer moden Octomore.

Octomore 10 YO er meget peated med sine 80.5 ppm, men altså noe roligere på den fronten enn sine yngre kamerater. 80,5 ppm er allikevel langt over all annen whisky, med unntak av Ardbeg Supernova på sine ~100 ppm.

Gleder meg til å prøve denne! Følg med så kommer det en anmeldelse av den i løpet av julen.

Synes du dette virker spennende så legg inn bestilling i dag. Det er kun 60 flasker som har ankommet Norge.

Jeg krysser fingre og tær for at jeg faktisk får denne flasken som nå er bestilt. Har tidligere opplevd en del rot med lagerstatus rapportert fra Vinmonopolet, og "tilgjengelige" varer har forsvunnet som dugg for solen.

Bilde fra The Whisky Exchange.

Sláinte! - Thomas

Fettercairn 1969 40 YO - en skikkelig höjdare

Glenfarclas 21 YO - en distingvert herre

Glenfarclas 21 YO - en distingvert herre