Caperdonich 1977 35 YO Cadenhead Small Batch

Caperdonich 1977 35 YO Cadenhead Small Batch

Caperdonich_35yo_Cadenhead.jpg

Caperdonich 1977 35 YO Cadenhead Small Batch, 35 år, 50,2 %

Caperdonich 35 YO Cadenhead Small BatchPå den første offisielle dagen av Whisky-Meet 2014 smakte jeg mye god whisky. Blant godsakene var en Caperdonich 35 YO fra Cadenhead's Small Batch-serie. Til dere som skal på Whisky-Meet i dag: La det være igjen en liten smak av denne til meg!

Nose (22/25): Jeg kjente appelsin, eik og vanilje. En ren og god lukt. Den ble bare bedre og bedre etter en stund i glasset, så den trengte litt tid.

Taste (23/25): Mmm... Smooth! Her var det en herlig blanding av appelsin, fudge, salt og vanilje. Fyldig!

Finish (23/25): Og smaken bare varer og varer...deilig! Fortsatt smooth. I tillegg til en videreføring av smakene, kom litt lakris helt på slutten.

Balance (23/25): Først syntes jeg at den virket litt lite spennende, men så viste det altså at den bare trengte litt tid på å vise seg frem. Dette var en nydelig, smooth og fyldig whisky. Passelig blanding av frisk og søt.

Score 91/100

Etter å ha skrevet ut smaksnotatene mine og gjenopplevd whiskyen i hodet mitt, vet jeg ikke hvorfor den ikke fikk en høyere score, egentlig. Dette var en fantastisk whisky, og jeg vil gjerne smake den igjen!

- Tone

Balcones Brimstone Texas Scrub Oak Smoked Corn Whisky

Balcones Brimstone Texas Scrub Oak Smoked Corn Whisky

Whisky-Meet 2014 - fredagen

Whisky-Meet 2014 - fredagen