Talisker Storm - skalk alle luker?

Talisker Storm, NAS, 45,8 %

talisker_stormDette er en Talisker som min bedre halvdel allerede har anmeldt her på bloggen, men dere tåler sikkert at jeg gir min dom også. Hvis ikke får dere bare sende inn en klage til supportavdelingen vår - den er bemannet døgnet rundt av en lettere bedugget Jack Russel ved navn Wolfie.

Her har man, etter sigende, prøvd å gjenskape en storm, både på lukt og smak. Nå høres det nok sikkert fint ut når man sitter og koker sammen en markedsføringskampanje. Men det kan være langt mellom en vedtatt markedsføring og den faktiske opplevelsen av produktet for den enkelte forbruker - noen ganger. Dette er en av de gangene. Men les videre...

Dette er en whisky som kan kjøpes på Vinmonopolet for NOK 560 (varenummer 383801).

Lukt (21/25): Salt, salmiakk (?), mild røyk, litt krydder, lakris, og en dæsj lime. Den er litt sur. Mon tro om det er litt sur nedbør i de mørke skyene her.

Smak (21/25): Masse pepper og salt, og litt røyk. For øvrig ikke veldig mye som skjer. Skulle det ikke storme litt nå?

Avslutning (20/25): Metallisk og tørr mot slutten. Aner noe lyn og torden i det fjerne, med vindkastene og nedbøren lar vente på seg. Havet er ikke spesielt opprørt heller. Tror den stormen seilet forbi...

Totalinntrykk (21/25): Jeg kan ikke si at jeg forstår at dette skal være en storm, om ikke stormene på Isle of Skye er av den slappe sorten. Jeg vil mye heller nyte en fantastisk Talisker 10 YO enn denne litt flaue brisen. Men den er helt OK, altså.

Score (83/100)

Bilde fra The Whisky Exchange.

Sláinte! - Thomas

Tomatin 18 YO

Jura Superstition

Jura Superstition