Shopping i Ville Vesten

I USA finner man det meste, inkludert store supermarked-butikker som kun selger vin og sprit. Jeg var innom kjeden Total Wine og ble mektig imponert. Her finner du all verdens typer sprit, inkludert hele hylleseksjoner med årgangs-tequila, mørk rom, amerikansk bourbon og whiskey i alle varianter og selvsagt single malt whisky.

I single malt-avdelingen hadde de en stor serie under navnet Battlehill. Det er Duncan Taylor i England, en velkjent independent bottler, som står bak serien. Her var det mye som fristet, og til svært hyggelige priser; Caol Ila 25 år til 110 USD, Laphroaig 13 år til 57 USD, Macallan 14 år til 59 USD, Bunnahabhain 21 år til 110 USD. Etter hva jeg har funnet på nett får disse jevnt over gode kritikker.

I avdelingen for amerikanske varer hadde de et veldig rikt utvalg med small batch bourbon, og flasker fra et stort utvalg små destillerier over hele USA. De meste var ukjent for meg her. Jeg har allerede anmeldt en Hudson whiskey, og har kjøpt med meg en hel serie andre varianter fra Tuthilltown. Anmeldelse følger om ikke så lenge.

Sláinte! - Thomas

Stor Hudson-test

Stor Hudson-test

Rapport fra Ville Vesten - artige nyheter fra USA