Highland Park Freya 15 YO

Highland Park Freya 15 YO

hp_freya_0-300x3001.jpg

Highland Park Freya 15 YO, 15 år, 51,2 %

Highland Park Freya 15 YOJeg har hatt gleden av å smake den elegante Freya fra Highland Park! Tidligere har jeg smakt Thor og Loki fra Valhalla Collection, og jeg syntes begge var nydelige whiskyer (Loki 93 poeng og Thor 87 poeng).

Nose (23/25): Lett og utrolig fyldig på samme tid. Vanilje, noe sitrus og litt støvete. Deilig.

Taste (25/25): Er det mulig?! Dette er rett og slett perfekt! Her er det ingenting å trekke for  Fyldig, smooth, varm og rund - herlig munnfølelse. Vanilje, lakris og karamell.

Finish (23/25): Ettersmaken ble mer krydrete, fortsatt søt, og den varte lenge. Helt på slutten ble den ørlite metallisk.

Finish (24/25): Selv om "noen" (ingen nevnt, ingen glemt...) mener at jeg kan være litt raus med scoren innimellom, så er det ikke ofte at jeg har endt opp med maks score på smak. Det kan ikke bli bedre enn Freya! Jeg gleder meg til å smake mer 

Score 95/100

Alle vet jo at Wolford Fashion er min favoritt når det gjelder klær, ikke sant? Jeg har stadig hatt fantastiske opplevelser med kombinasjonen av Wolford (både shopping og bruk!) og whisky Når det nå dukker opp en whisky med samme navn som mitt favorittundertøy Freya, ja, da måtte det jo bli suksess!

- Tone

Miltonduff-Glenlivet 19 YO Small Batch

Miltonduff-Glenlivet 19 YO Small Batch

Whisky Meet 2014 - Talisker Pop-up Masterclass

Whisky Meet 2014 - Talisker Pop-up Masterclass