Glenfiddich 18 - la den bli i glasset

Glenfiddich 18 - la den bli i glasset

glenfiddich_18yo-225x3002.jpg

Glenfiddich 18, 18 år, 40%

Glenfiddich 18Dette er en anmeldelse av en whisky fra en av gigantene i whisky-verden. Glenfiddich-destilleriet ligger i Speyside-regionen, og de selger store mengder single malt, verden over. De skuffer inn priser for sin whisky også, hvert eneste år, men er det virkelig godt?

Jeg har forsøkt meg på en Glenfiddich 18 år, som inngår i standardutvalget til destilleriet, men den er underlig nok ikke å få på polet. Polet har dog en 18 YO Ancient Reserve, men den har jeg ikke fått testet.

Lukt (23/25): Kiler nesen på aldeles vidunderlig vis. Svakt streif av røyk, fyldig, modne epler, eik, og litt malt i bakgrunnen. Denne kan man lukte på i timesvis!

Smak (20/25): Fantastisk myk, som å drikke det bløteste vann ... vent nå litt ... er dette kun vann? Ikke mye som skjer iallfall. Smaker nesten ingenting, bare litt søtt.

Avslutning (18/25): Fremdeles nær sagt ingenting, og fraværet av smak bare vokser og vokser, og det er bare rart. Umulig å si om denne varer lenge ... usikker på om den varer overhodet.

Totalinntrykk (20/25): La den bli i glasset, der er den fantastisk. Skuffelsen er monumental når man drikker den...

Score (81/100)

Sláinte! - Thomas

Port Ellen 27 YO OMC 1983 - nydelig

Port Ellen 27 YO OMC 1983 - nydelig

Kavalan Solist Fino - en vinner fra Taiwan

Kavalan Solist Fino - en vinner fra Taiwan