Evan Williams Kentucky Straight Bourbon Whiskey

Evan Williams Kentucky Straight Bourbon Whiskey, NAS, 40 %

Evan Williams Kentucky Straight Bourbon WhiskeyHar du sett på maken? Her snublet jeg faktisk over enda en standard Kentucky Straight Bourbon Whiskey. Denne gangen er det Evan Willams som testes.

Det er ikke til å legge skjul på at de er ganske like mange av disse standardvariantene av bourbon. Her kikker man nok hverandre en del i kortene, og kjemper om de samme forbrukerne. Derfor blir det heller ikke så veldig spennende anmeldelser, men fatt mot! Jeg er snart gjennom de fleste innkjøpene av denne sorten nå.

Evan Williams har laget whiskey siden 1783, så dette er en av gamlekara. Det står det respekt av.

Lukt (18/25): Vanilje og pepper er det som helt klart dominerer. I tillegg finner jeg en del eik, knekkebrød og karamell. Litt enkel. Ja, jeg vet jeg har sagt det om en del bourbon i det siste, men det finnes knakende god bourbon også. Den som leter skal finne - bare søk på STOW whiskyblogg!

Smak (18/25): Ganske skarp og tung karamellsødme. Dessuten mye vanilje og maissødme, lett kunstig. Ikke veldig tiltalende.

Avslutning (17/25): Mer krydder fremkommer etter hvert, spesielt pepper og ingefær. Karamellen blir mer og mer brent, men det tipper ikke helt over i elendighet.

Totalinntrykk (17/25):

Score (70/100)

Sláinte! - Thomas

Ardbeg Ardbog - med myr og torv til nesetippen

Jim Beam Bourbon - the original