Ny rutine ved nyhetslansering på Vinmonopolet fra 1. mars 2019

Ny rutine ved nyhetslansering på Vinmonopolet fra 1. mars 2019

Her følger en kort redegjørelse fra Vinmonopolet om ny rutine ved nyhetslanseringer. Dette vil forhåpentligvis løse problemet vi ofte har sett med at fine whiskyfolk har opplevd å bestille en whisky som tilsynelatende har vært tilgjengelig, og så noen timer (eller dager) senere få beskjed om at varen likevel var utsolgt.

Her er meldingen:

Ny rutine ved nyhetslansering 1. mars

Vi har i lang tid vært nødt til å sende utsolgtmeldinger til kunder flere dager etter nyhetslanseringer, og nå endrer vi på rutinene for å sikre bedre kundemøter ved bestilling av nyheter:

Fra og med marslanseringen vil ikke Kundesenteret registrere bestillinger av nyheter før kl. 10 på lanseringsdagen. Bakgrunnen for dette er at vi ser behov for enda tettere oppfølging av beholdningen av nyheter, slik at vi raskere kan få ut informasjon til kunder ved utsolgte varer.

Når alle nyhetsbestillinger fra nå av går gjennom nettbutikken de første timene etter lansering vil vi få bedre kontroll på beholdningen, og varer vil merkes som utsolgt i nettbutikken så snart siste flaske er solgt.

Etter kl. 10 kan kundene bestille via Kundesenteret som vanlig. 

Vi fortsetter med køordning på lanseringsdag

Som ved tidligere nyhetslanseringer så kommer vi til å bruke køsystem også på fredag. Køløsningen sikrer at vinmonopolet.no ikke overbelastes når trafikken øker, og vi unngår dermed treghet på nettsiden og at den i verste fall går ned.

Fra kl. 07 på lanseringsdagen stenger vi nettbutikken og lager et venterom. Kl. 08.00 blir kundene tildelt et tilfeldig kønummer, og de slippes inn i puljer basert på kønummeret og belastningen på løsningen. 

Lykke til på fredag folkens!

Sláinte!
- Thomas

Naked Grouse Blended Malt

Naked Grouse Blended Malt

Lordly

Lordly