Ellington Canadian Whisky

Ellington Canadian Whisky, NAS, 40 %

Ellington Canadian WhiskyEllington Canadian Whisky lages og selges av Distiller Sales Company. Dette er nok en kanadisk blend. Denne whiskyen har ingen aldersbetegnelse. Den er ikke å få kjøpt i Norge.

Lukt (18/25): Knekkebrød, mild sødme i form av vanilje, en anelse bær og ingefær. Litt kunstig søtstoff anes i bakgrunnen. Den er ganske beskjeden, og det er nok helt greit.

Smak (18/25): Karamell, pepper, eik, oversøte røde bær. Vannaktig. Men det skal vise seg å bare være stille før stormen...

Avslutning (15/25): Ettersmaken er betydelig mer enn bare litt "off", det er noe litt emment over det hele. Brakkvann, sur vaniljesaus, brent karamell og oppkast. I det hele tatt en smakssammensetning som overhodet ikke innbyr til en slurk til!

Totalinntrykk (15/25): Avslutningen dreper denne whiskyen fullstendig. Når man sitter igjen med samme ettersmak som man har etter å ha pratet i den store porselenstelefonen, da vet du at du har åpnet feil whiskyflaske. Denne kan dere trygt la stå. For å sitere Monty Python (med en liten omskrivning): "This is a bottle with a message in, and the message is 'beware'. This is not a whisky for drinking, this is a whisky for laying down and avoiding."

Score (66/100)

Sláinte! - Thomas

Whisky-nyheter på polet - juli 2013

Whisky-nyheter på polet - juli 2013

Seagram's 7 Crown