Dr. Jekyll’s Pub feirer 20 år!

Dette jubileet feires med en hel uke til ende med takeovers og aktiviteter. Selv har jeg vært stamgjest på Dr. Jekyll’s Pub i Oslo i alle fall 11-12 år. Det er min «Cheers» pub, «where everybody knows your name». Her har jeg holdt mange smakinger over årene, og det er et sted jeg virkelig trives. De har et fantastisk utvalg whisky, imponerende rum-utvalg, og nydelig øl for både hvermansen og connaisseurer.

Her er hovedaktivitetene for jubileumsuken:

Mandag 23.oktober: Ardbeg Embassy - Takeover & Masterclass

Ardbeg Embassy, en like legendarisk whiskypub i Stockholm, kommer på besøk. Det blir eksklusive Ardbeg tapninger, samt nyheter og noe Ardbeg standardutgaver på smakingen. Etter smakingen tar de over baren i første etasje og varter opp med sine to signaturdrinker ut kvelden.

Tirsdag 24. oktober: Mystery Whisky Day

En flaske med Mystery Whisky - uten label - står i baren. Besøkende kan innom for å smake og gjette hva innholdet er. Det blir fine premier til 1., 2. og 3. plass.

Onsdag 25. oktober: Red Drop Takeover med Tomas Ricciardi

En av Norges fremste bartendere, og deleier av Red Drop, gjør gjesteskift med sine signaturdrinker.

Torsdag 26. oktober: No House Thursday med Mr Flaffa fra ISM*

Dr. Jekyll’s gamle torsdagskonsept gjør comeback. Begge deres tidligere DJ’s på huset står for musikken, mens Sebastian fra cocktailbaren ISM* (rett rundt hjørnet) gjør gjesteskift og serverer noen av deres beste drinker.

Fredag 27. oktober: Dr.Jekyll’s Reunion!

De tidligere barsjefene Henrik Josefsson og Mario Miron kjører tidenes gjesteskift. De to aldrende herrene (neida, de er fremdeles relativt unge) skal tjenestegjøre noen timer. De bytter litt på og serverer drinker og whisky i baren. Denne kvelden er dedikert til Dr. Jekyll’s gamle stamgjester og ansatte. Jeg er blitt relativt gammel selv, så jeg definerer meg selv til å være midt i målgruppen!

Lørdag 28. oktober: Halloween: Massacre at the Disco!

Halloween og Dr. Jekyll’s er noe helt spesielt. De skuffer aldri når det kommer til halloween. Da er det alltid «all in». Årets tema er Disco!

Søndag 29. oktober: Jubileumsquiz med Zulu Napa & Guilty Pleasure Cocktailbar

Zulu Napa’s quiz blir ekstra spesiell denne søndagen med en twist på den vanlige runden. Adam Batchford fra cocktailbaren Guilty Pleasure serverer drinker underveis!

Sláinte!
- Thomas, stor fan av Dr. Jekyll’s

Previous
Previous

Smögen 2013 10 YO Dr. Jekyll’s Nordic Series

Next
Next

Malt Whisky Yearbook 2024 arriving!