Jura Superstition, NAS, 43 %

Jura SuperstitionMin andre Jura skulle altså bli en Jura Superstition. I utgangspunktet var jeg egentlig litt skeptisk. Fra før har jeg smakt Jura 1976 Feith a’ Chaorainn, og den imponerte ikke veldig akkurat.

Lukt (22/25): Dette startet bra! Lukten var overraskende god. En blanding av røyk, vanilje, sitrus og muskat. Slettes ikke verst!

Smak (17/25): Men så var moroa over. Smaken var alkoholskarp, salt, vannaktig og kunstig søt. Jeg merket at jeg “grein” på nesen da jeg hadde den i munnen.

Avslutning (19/25): Ettersmaken var litt bedre, men merkelig. Den var salt, tørr og hadde en snodig, udefinerbar sødme.

Totalinntrykk (18/25): Denne opplevelsen bekreftet at skepsisen var berettiget. Jura ligger ikke an til å bli noen favoritt for min del. Jeg har nemlig smakt en tredje, også (anmeldelse kommer). Lukten var altså overraskende god, men deretter ble det ikke mye å skryte av. Nei, dette ble ingen stor opplevelse.

Score (76/100)

Jeg finner ingen grunn til å anbefale denne whiskyen.

– Tone

Advertisements

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.